Get Adobe Flash player
Tisztelt Hölgyem, Uram, Kedves látogatónk, Köszöntjük a honlapunkon!

Zsigray Tamás vagyok a Zsigray és Galamb Kereskedelmi és Tanácsadó Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Engedje meg, hogy röviden bemutassam a cégünket.

A Zsigray és Galamb Kft. 2010 májusában alakult.

Az újonnan alakult cég átvette és folytatja a mintegy 16 éve sikeresen működő Büfékocsi Kft. tevékenységét. Vevőink visszajelzése, megelégedettsége igazolja az elmúlt 16 év alatt kidolgozott, és gyakorolt üzletpolitikánk, helyességét és bátorít bennünket a megkezdett folyamatok folytatására valamint a folyamatos termék és szolgáltatás innovációra.

Cégünk fő tevékenysége a vontatható büfékocsik értékesítése, a vevői igények, valamint a hatályos szakhatósági direktívák szerinti belső munka tér kialakítása, konyhai berendezések beépítése. Dolgozóink, üzleti partnereink, hosszú évek tapasztalataival és szakértelmével állnak megrendelőink és érdeklődőink szolgálatában.

Törekszünk arra, hogy Vevőink eltérő és sokrétű felhasználási igényét maximálisan ki tudjuk elégíteni. Ezért az általunk forgalmazott Büfé és Elárusító kocsik széles típus választékát, azaz mintegy 14 különböző típust kínálunk vevőinknek.

Vevőink nem kizárólag hazánkból érkeznek. Több terméket értékesítettünk a szomszédos országokba. Legjelentősebb export piacunk Románia, de Kürtös kalácsos Büfékocsinkkal találkozhattak London utcáin is.

Szakkereskedésünkben kapható termékeinket a hazai szakhatósági direktíváknak megfelelően alakítjuk ki. Termékeink a H.A.C.C.P minőség biztosítási rendszer működtetésére alkalmasak.